Blog

LEJEDREJTIMI ME PIKË

Duke filluar nga data 16 Prill 2015 të gjithë mbajtësit e lejedrejtimit kanë një total prej 20 pikësh Çdo lejedrejtimi e lëshuar për herë të parë pas kësaj date, ka një total...

JO më xhama të errët në automjete…

Sipas DPSHTRR nga 7012019 ndalohet çdo shërbim automjeteve që kanë errësuar xhamin e përparmë dhe xhamat e parë anësorë! Pa dallim: Shefa, VIP-a, të Fortë! Në bashkëpunim me...

Leja e Drejtimit (Patenta)

Leja e Drejtimit (Patenta) është një dokument zyrtar i cili autorizon një individ të ngasë një mjet me motor: motoçikletë, veturë, kamion apo autobus Kjo leje drejtimi mund të...

LEJEDREJTIMI PËR HERË TË PARË

Kandidati duhet të ndjekë këtë rradhë veprimesh: a) regjistrim në autoshkollë për kursin e teorisë; b) testim i njohurive teorike; c) regjistrim për provën e verifikimit...

Mountains car travel

Although the surface of Antarctica is almost completely white, a field of green and brown algae clings to the underside of the sea ice around the frozen continent Previously, this...

How to drive carefully

Although the surface of Antarctica is almost completely white, a field of green and brown algae clings to the underside of the sea ice around the frozen continent Previously, this...

ngarkoni më shumë
© 2015 - 2019 Patenta.al