Blog

Çmimi mesatar i kursit të patentës është …

Duke qenë se në Drejtorinë e Transportit Rrugor kandidati ka 10 200 lekë detyrime për të paguar, për thjeshtësi veprimesh këto pagesa i merr persipër t’i bëjë përfaqësuesi i autoshkollës në emër të tij. Prandaj, bëni kujdes kur lidhni kontratën me subjektin autoshkollë për çmimin e kursit, sepse këtu ka shumë rëndësi sqarimi se kush merr persipër të paguajë detyrimet ndaj DPSHTRR-së.

Çmimi i kursit të patentës është një marrveshje midis kandidatit dhe autoshkollës.

Komente (0):

  • Nuk ka komente ende, por ju mund të jeni i pari

Shto komente:

© 2015 - 2019 Patenta.al
Patenta.al

Vetëm personat e interesuar për tu paisur me lejedrejtimi mund të aplikojnë. Duke marrë në konsideratë kërkesën tuaj, ju lutemi prisni konfirmimin në E-Mail, WhatsApp & Viber.