Rreth projektit

Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me projektin StartTest - testet online për formimin teorik të kursit të autoshkollës.

Karakteristikat e aplikacionit:

  • Gjithmonë pyetje zyrtare dhe të azhornuara testuese
  • Ruan historinë e rezultateve të testimit
  • Testi aksesohet nga pajisjet mobile për smartphones dhe tableta
  • U shërbehet edhe autoshkollave analoge për të monitoruar suksesin e nxënësve të tyre
  • Informacion-plus mbi vështirësitë e pyetjeve

Në dispozicion në internet te gjitha Testet


Versioni celular:


Kontakt:

Copyright © 2015-2018 Patenta.al
[Versioni mobile]
WebDesign By: Fiti
Programmer By: Gusti