Udhëto i sigurtë

“Me Autoshkollën “Start” është këndshëm të gëzosh udhëtimin pa pasur stresin e ngarjes së makinës.”

Udhëto i sigurtë

“Me Autoshkollën “Start” është këndshëm të gëzosh udhëtimin pa pasur stresin e ngarjes së makinës.”

Udhëto i sigurtë

“Me Autoshkollën “Start” është këndshëm të gëzosh udhëtimin pa pasur stresin e ngarjes së makinës.”

kategoria b
Mësimi i teorisë. ( Bazë )
kategoria c
Mësimi i teorisë ( Mallra )
kategoria d
Mësimi i teorisë. ( Udhëtarë )

Gjej kurset ...

Plotësoni fushat e mëposhtme nese jeni të interesuar për tu regjistruar pranë Autoshkolla ``Start``

Vetëm personat e interesuar për t'u pajisur me lejedrejtimi mund të aplikojnë. Duke marrë në konsideratë kërkesën tuaj, ju lutemi prisni konfirmimin në WhatsApp & Viber.

Tiparet Dalluese

 • Eksperienca e instruktorëve

  Të gjithë instruktorët me të cilët ju keni mundësi të zhvilloni praktikë

  Shiko instruktorët
 • VIDEO MËSIMORE

  Këtu do gjeni përmbledhjet video të cilat shpjegojnë programin e autoshkollës

  Shiko galerinë
 • Masat e sigurisë

  Përgatitja e shoferëve të rinj si dhe ndërgjegjësimi i përdoruesve të rrugës. Zbatimi i rreptë i rregullave të qarkullimit rrugor

RRETH NESH

Të ngasësh është një potencial sfidues,prandaj është jetësore që të gjeni një autoshkollë që vë në rol të parë “sigurinë tuaj”.Pasi të keni hulumtuar programet e edukimit të drejtuesit,do të vëni re se Autoshkolla “Start” është zgjedhja e duhur për ju.

Autoshkolla “Start” lider me shërbimin më profesionist ju mëson të drejtoni makinën në mënyrë të thjeshtë,të besueshme dhe të sigurtë duke ofruar në të njëjtën kohë praktikat më të mira mësimore dhe materiale të çertifikuara.

Autoshkolla “Start”  synon të mbajë standardet më të larta në shërbimin ndaj klientit dhe profesionalizmin,duke siguruar nivelin absolut më të lartë të mësimdhënies në “Edukimin dhe Trajnimin e drejtuesit”.

Më shumë info

AUTOSHKOLLA START JU MIRËPRET

Aplikoni nëpërmjet website patenta.al përfitoni kursin e plotë teori+praktikë me një ofertë mjaft të levërdisshme

{dn} {hn} {mn} {sn}
Ditë
Orë
Minuta
Sekonda
Më shumë info

Shërbimi më i mirë

Ne synojmë të mbajmë standardet më të larta në shërbimin ndaj klientit.

Koha e përshtatshme e mësimit

Zgjidh instruktorët dhe orarin sipas ditëve ose në fundjavë

Trajnojmë çdo moshë

Marrim parasysh moshën aktuale

Trajnim i individualizuar

Për të gjithë që kërkojnë këtë shërbim

Instruktor i qetë

Praktika mësimore me ne do të jetë lumturi

Pedale të dyfishta

Instruktorët sigurojnë praktikë mësimore optimale

Dokumentat

Ju pajiseni me të gjitha dokumentat e duhura për lejen e drejtimit

Klasa me e mire

Paisjet e klasës - Të gjitha në përputhje me rregulloren dhe ligjet në fuqi

Tabela e cmimeve

Cmimet ndryshojnë në varësi të kursit që ju dëshironi të kryeni.

bestsellers
€ 200

Paketa e plotë

 • Kursi i plotë i teorisë
 • Kursi i plotë i praktikës
 • Oraret e praktikës
 • Njoftimi me SMS
 • Mbështetja psikologjike
Dergo kerkesen
€ 150

Paketa bazë

 • Kursi i plotë i teorisë
 • Kursi i plotë i praktikës
 • Oraret e praktikës
 • Njoftimi me SMS
Dergo kerkesen
€ 400 -15%

Paketa profesionale

 • Kursi i plotë i teorisë
 • Kursi i plotë i praktikës
 • Shpenzimet e karburantit
 • Ndihma e parë
 • Oraret e praktikës
 • Njoftimi me SMS
 • Mbështetja psikologjike
Dergo kerkesen

Përshtypjet

Andry LincolnAndry Lincoln
Andry LincolnAndry Lincoln
Andry LincolnAndry Lincoln
Andry LincolnAndry Lincoln
Andry LincolnAndry Lincoln

OK

Andry Lincoln

Ok

Andry Lincoln

Ok

Andry Lincoln

Ok

Andry Lincoln

Ok

Andry Lincoln

KURSET

Tek ne do gjeni të gjitha shërbimet e mundshme për tu aftësuar në ngarjen në mënyrë sa më të sigurt të automjetit.

 • Si të mbrojmë veten dhe makinën

  Automatike
  € 350
  Manuale
  € 450
  Si të mbrojmë veten dhe makinën
  30 ditë
  Me shume info bleje
 • Itineraret rrugore

  Automatike
  € 300
  Manuale
  € 400
  Itineraret rrugore
  25 ditë
  Me shume info bleje
 • Eleminimi i frikës emocioneve në rrugë

  Automatike
  € 300
  Manuale
  € 400
  Eleminimi i frikës emocioneve në rrugë
  30 ditë
  Me shume info bleje
 • Hapat bazë të praktikës mësimore

  Automatike
  € 300
  Manuale
  € 400
  Hapat bazë të praktikës mësimore
  30 ditë
  Me shume info bleje
 • Konsultime dhe këshilla

 • Aftësi praktike si të komunikojmë me policinë rrugore

instruktorët

Informacion mbi instruktorët e teorisë

FITIM HAS'HYSAJ

FITIM HAS'HYSAJ

Theory instructor
Technical Director at Autoshkolla "Start".
Studied Mechanical engineering at Polytechnic University of Tirana.
KUJTIM BUNGA

KUJTIM BUNGA

Theory instructor
Technical Director at Autoshkolla Zeneli.
Studied Mechanical engineering at Polytechnic University of Tirana.
Ivanov Alexey

Ivanov Alexey

Theory instructor
INFO
Ivanov Alexey

Ivanov Alexey

Theory instructor
INFO
FITIM HAS'HYSAJ
KUJTIM BUNGA
Ivanov Alexey
Ivanov Alexey
Tiranë, Albania
+ 335 68 20 333 63
© 2015 - 2020 Patenta.al