Fitim Has’hysaj

Fitim Has’hysaj
Mercedes-Benz
B
€15Orë Rezervo Dërgo mesazh
Gjinia: Mashkull
Transmesioni: Manual
Çmimi: 15€/orë

Përshkrimi

Zotëron licencën e instruktorit për trajnim praktik me përvojë të konsiderueshme 5-vjeçare në autoshkollën “Start”.

Përgjatë këtyre viteve, duke respektuar rigorozisht rregullat kryesore të ngarjes së një automjeti sipas programit të miratuar nga DPSHTRR, instruktimi i drejtuesve të rinj dhe atyre që e zotërojnë një leje drejtimi, ka qenë dhe mbetet prioritet i punës së tij.

 

Si instruktor i praktikës ka guiduar kursantët në teknikat e duhura për të përsosur: përdorimin e timonit, marsheve, parkimit, mënyrën e kthimit indietro si dhe të manovrimit gjatë rasteve emergjente në rrugë të drejta, malore, kryqëzime, rrethrrotullime apo rrugë me kthesa të njëpasnjëshme.

Instruktori praktik, zotëron karakteristikat e kërkuara për një pozicion të tillë, si:

1.Vetëbesimin,
2.Durimin,
3.Qetësinë,
4.Aftësi shumë të mira komunikimi,
5.Shkathtësi manovrimi në raste të ndryshme.

 

Gjithmonë i gatshëm për të ndarë me ju, përvojën, dijet, shkathtësitë dhe për t’ju mësuar në mënyrë të qetë, të sigurt e plot siguri, duke eliminuar në këtë mënyrë çdo lloj frike a ngurimi gjatë ngarjes së automjetit!

 

Ju mirëpres!

Makinat

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mechanics
Mechanics
© 2015 - 2020 Patenta.al