Blog

LEJEDREJTIMI ME PIKË

Duke filluar nga data 16 Prill 2015 të gjithë mbajtësit e lejedrejtimit kanë një total prej 20 pikësh Çdo lejedrejtimi e lëshuar për herë të parë pas kësaj date, ka një total...

JO më xhama të errët në automjete…

Sipas DPSHTRR nga 7012019 ndalohet çdo shërbim automjeteve që kanë errësuar xhamin e përparmë dhe xhamat e parë anësorë! Pa dallim: Shefa, VIP-a, të Fortë! Në bashkëpunim me...

ngarkoni më shumë
© 2015 - 2020 Patenta.al